Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο "ΜΠΡΙΝΙΖΑ"

Το ελαιόλαδο που παράγεται στην περιοχή της Μεσσηνίας, είναι ονομαστό για την υψηλή του ποιότητα. Έχει αναγνωρισθεί από την ευρωπαϊκή ένωση με τον κανονισμό 1056/97, ως ελαιόλαδο, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π).

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο “ΜΠΡΙΝΙΖΑ” παράγεται στο ελαιοτριβείο μας απο την ποικιλία Κορωνεικη που καλλιεργείται στη περιοχή της Μεσσηνίας εδω και χιλιάδες χρόνια. Το όνομα προέρχεται απο το τοπωνύμιο “Μπρίνιζα” και εχει συναισθηματική αξία για εμάς, γιατί εκεί ευρίσκονται οι ελαιώνες των παππούδων μας από το 1927.

Οι ελιές προέρχονται από τους ελαιώνες των γύρω περιοχών της ορεινής Τριφυλίας, νοτιοδυτικά του Ιονίου πελάγους. Οι ελιές μαζεύονται σχεδόν αγουρωπές πριν από το στάδιο της πλήρους ωρίμανσης και προσδίνουν ένα χαρακτηριστικό λάδι το γνωστό αγουρέλαιο με έντονη γεύση της πράσινης ελιάς.

To έξτρα παρθένο ελαιόλαδο “ΜΠΡΙΝΙΖΑ” εξάγεται από την ελιά “εν ψυχρώ”, με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας “Sinolea” με την μέθοδο της φυσικής αποστάλαξης, (σταγόνα-σταγόνα). Αυτή η μέθοδος είναι μια μοναδική διαδικασία που επιτρέπει να διατηρηθούν αναλλοίωτα και να παραμείνουν στο ελαιόλαδο όλα τα φυσικά και θρεπτικά του συστατικά (αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες, βιταμίνες,) καθιστώντας τον μοναδικό αυτό χυμό της ελιάς, το καλύτερο προϊόν διατροφής.

Το παραγόμενο ελαιόλαδο είναι χαμηλής οξύτητας με υψηλό ποσοστό από αντιοξειδωτικά στοιχεία που του εξασφαλίζουν άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά με εξαιρετική γεύση και άρωμα καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Το παραλαμβανόμενο ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι τη στιγμή της εμφιάλωσης.

Η δυνατότητα να ελέγχουμε όλη την παραγωγική διαδικασία, από το χωράφι στο ελαιοτριβείο, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ότι παράγουμε ένα 100% φυσικό προϊόν.

Διαθέτουμε μόνο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε την ποσότητα που επιθυμείτε. Η συσκευασία του ελαιολάδου γίνεται σε μεταλλικά δοχεία και φιάλες των 250ml,500ml,750ml, 1LT,3LT,5LT.

Για περισσότερες πληροφορίες:  info@deltoliva.gr

error: info@deltoliva.gr