Παραγωγή & Εμπορία Ελαιολάδου

Το ελαιόλαδο που παράγεται στην περιοχή της Μεσσηνίας, από την ποικιλία Κορωνεϊκη, είναι ονομαστό για την υψηλή του ποιότητα ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Έχει αναγνωρισθεί από την ευρωπαϊκή ένωση με τον κανονισμό 1056/97, ως ελαιόλαδο, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π).

Οι ελιές στο ελαιοτριβείο μας προέρχονται από τους ελαιώνες των γύρω περιοχών της ορεινής Τριφυλίας, νοτιοδυτικά του Ιονίου πελάγους. Οι ελιές μαζεύονται σχεδόν αγουρωπές πριν από το στάδιο της πλήρους ωρίμανσης και προσδίνουν ένα χαρακτηριστικό λάδι το γνωστό αγουρέλαιο με έντονη γεύση της πράσινης ελιάς.

Στο ελαιοτριβείο μας το λάδι εξάγεται από την ελιά “εν ψυχρώ”, με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας “SINOLEA” με την μέθοδο της φυσικής αποστάλαξης, (σταγόνα-σταγόνα). Αυτή η μέθοδος είναι μια μοναδική διαδικασία που επιτρέπει να διατηρηθούν αναλλοίωτα και να παραμείνουν στο ελαιόλαδο όλα τα φυσικά και θρεπτικά του στοιχεία (αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες, βιταμίνες,) που κάνουν τον μοναδικό αυτό χυμό της ελιάς, το καλύτερο προϊόν διατροφής.

Είναι ένα ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας με υψηλό ποσοστό από αντιοξειδωτικά στοιχεία που του εξασφαλίζουν άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά με εξαιρετική γεύση και άρωμα καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Το ελαιόλαδο έτσι παραλαμβανόμενο, αποθηκεύεται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι τη στιγμή της εμφιάλωσης.

Η δυνατότητα να ελέγχουμε όλοι την παραγωγική διαδικασία, από το χωράφι στο ελαιοτριβείο, μας επιτρέπει να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι παράγουμε ένα 100% φυσικό προϊόν.

Διαθέτουμε μόνο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε την ποσότητα που επιθυμείτε. Η συσκευασία του ελαιολάδου γίνεται σε μεταλλικά δοχεία και φιάλες των 025,050,1LT,3LT,5LT.

Για περισσότερες πληροφορίες:  info@deltoliva.gr